Söndagsretreats

En söndag när du unnar dig att hitta stillhet och balans i ditt liv.

1050kr

PROGRAM: 

09:30 Lättare frukost
10:00 Aktivitet 2h
12:00 Lunch med gårdens sallad
13:00 Tre timmar spa

DAGRETREAT: YOGA & SPA

11 februari, 17 mars, 21 april, 2 juni 2024

En dag för dig

Längtar du efter att landa och vila ut? Vill du ge dig själv tid, utrymme och avslappning för både kropp och själ? Då är detta en dag för dig.

Här får du tid för reflektion och stillhet. Yogan är mjuk och inkännande och har inslag av meditation och massage.

Inga förkunskaper krävs, du är varmt välkommen precis som du är.

En söndag när du unnar dig att hitta stillhet och balans i ditt liv. Yogaläraren Tilda Sonesson leder dig i de olika övningarna för att stärka kroppen, släppa spänningar i nacke, axlar och rygg och för att landa . En dag där stillhet och lugn står i centrum.

Sjunk ned i en av poolerna eller koppla av i bastun.

DAGRETREAT: TIKVA & SPA

 14 april 2024

En söndag med Tikva

Den här söndagen hjälper dig komma ner i varv, förändrar negativa tankar och förmedlar hopp till hela dig. Tikva syftar till att påverka hela din varelse, hela den du är.

Tikva är för dig som vill leva ett balanserat liv till ande, kropp och själ. Enkla kroppsövningar för ökad rörlighet och flexibilitet varvas med bibelverser till avslappnande specialskriven musik.

Tikvainstruktören Erika Heil Utbult leder passet där rörelserna utförs i ett lugnt tempo, som deltagaren anpassar till sin egen förmåga. Under Tikva får du som deltagare lyssna till avkopplande musik och ord av uppmuntran, som är livgivande och uppbyggande.

”Milda ord är som rinnande honung, ljuva för själen och en läkedom för kroppen” (Ords 16:24)

DAGRETREAT: Qi GONG & SPA

25 februari, 28 april 2024

Din dag

En söndag när du unnar dig att hitta stillhet och balans i ditt liv. Du får hjälp av Karl Bergfors som leder dig i de olika Qi Gong övningarna där du kommer få lära dig om kroppskännedom och medveten närvaro genom meditativa rörelser.

Qi Gong är en känd och beprövad metod för att aktivt träna för bättre hälsa och välmående. Den kännetecknas av mjuka rörelser och ett fokuserat sinne som har en välgörande och balanserande effekt såväl kroppsligt som mentalt.

Vi tränar medveten rörelse, koordination, fokus, kroppskännedom, att vara i nuet och inre stillhet. Det finns en mängd olika Qi Gong övningar och vi kommer att öva en aktiv Qi Gong med övningar för ökad rörlighet, styrka, balans, stabilitet, avslappning och centrering.