Behandlingar för ditt ansikte

Ansiktsbehandlingar

I samband med din ansiktsbehandling erbjuder vi 10% rabatt vid köp av hudvårdsprodukter.

Välj mellan rengörande eller fuktgivande kur – din terapeut hjälper dig på plats.

Clearing är en renande kur som lugnar och balanserar huden. Produkterna samverkar för att ge en ordentlig djuprengöring. AHA & Jojoba Peeling är en dubbelverkande peeling med mjölksyra av sockerbetor och korn utvunna ur jojobaolja som varsamt avlägsnar döda hudceller, ger ökad lyster och rengör din hud på djupet. Peelingen kompletteras med Face Mask Clearing, en ansiktsmask som innehåller Kisel som renar huden och C-vitamin som förser huden med antioxidanter.

Moist är en aktiv kur som boostar torr hud med näring och fukt, vilket ger lyster och gör huden sammetslen. Papaya Peeling, en dubbelverkande peeling med Papain, ett enzym av papaya, som varsamt exfolierar huden samt luckrar upp och avlägsnar döda hudceller. Peelingen kompletteras med Face Mask Moist, en fuktgivande och stärkande ansiktsmask med C-vitamin från eteriska oljor av Mandarin och Neroli.

Förändra din hudvårdsrutin på djupet med MARIA ÅKERBERG.

Denna ekologiska ansiktsbehandling passar alla. Huden får en ordentlig djuprengöring med portömning och AHA syra. Skräddarsydda moment och produktval så det passar för just din huds tillstånd idag.

Din hud måste vara frisk för att kunna ta emot näring och skydda din insida. Huden är vårt största organ och det är uppbyggt av flera lager som påverkas olika av olika ingredienser. Våra djupverkande hudvårdsprodukter är baserade på naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket som jobbar tillsammans för att lugna, skydda och stärka huden – utan att skada eller störa de naturliga processerna i kroppen eller naturen!

Världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket. Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet.

Stamcellerna kommer enbart från växtceller och kan anpassa sig efter alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din hud mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

Din hud får inte bara omedelbar lyster och ökad cellförnyelse, de egna hudcellerna blir mer motståndskraftiga, huden får ökat skydd mot fria radikaler, kollagenproduktionen stimuleras, och ökad vitalitet och spänst