Friskvårdsberättigade behandlingar

Bidra till din hälsa och välbefinnande

Behandlingarna på Andrum Spa är noggrant utformad för att möta alla dina behov och önskemål. Här kan du njuta av en mängd olika behandlingar som inte bara är avkopplande, utan också friskvårdsberättigade, vilket innebär att du kan använda din friskvårdsersättning för att investera i din hälsa.

Massage

Välj mellan klassisk massage, spamassage eller aromamassage: 

Klassisk massage är den mest djupgående massagen.
Spamassage är en ”mittemellan” massage som är otroligt avslappnade.
Aromamassage är en spamassage där du väljer din egna doft. Väldigt avslappnande och välgörande.

Har ni något medicinskt tillstånd eller en skada, som ökar risken med att utföra en behandling är det viktigt att ni informerar oss innan bokning görs. Har ni önskemål om manlig eller kvinnlig massör, vänligen ange detta vid bokning.​

Fotbehandling

Välgörande, avkopplande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och cirkulation. Behandlingen inleds med en skön skrubb som tvättas av med varma handdukar för att sedan fortsätta med massage som löser upp spänningar i benen. Ni får även vila i en mjukgörande fotinpackning.

Lägg till fotbad för endast 150 kr. För dem som inte har en spaentré bokad i samband.

Ansiktsbehandling

Världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket. Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet.

Stamcellerna kommer enbart från växtceller och kan anpassa sig efter alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din hud mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

Din hud får inte bara omedelbar lyster och ökad cellförnyelse, de egna hudcellerna blir mer motståndskraftiga, huden får ökat skydd mot fria radikaler, kollagenproduktionen stimuleras, och ökad vitalitet och spänst

Paket

Retreats

Vid bokning av retreat kan dra av 220 kr (av totalpriset på retreats) för friskvård . 

Dagretreats ges vid fyra tillfällen. Se datum nedan. 

09:00 Lättare frukost
10:00 Aktivitet
12:00 Lunch med gårdens sallad
12:00 Fyra timmar spa