Andrum Spa mitt i Skåne

Andrum Spa i Skåne är den ultimata platsen för avkoppling och välbefinnande. Vårt spa erbjuder en fridfull oas där sinnet får lugn. Upplev varma bad under bar himmel, avnjut bastubad och hitta ro i våra tysta viloplatser. 

Vatten som helar

Andrum Spa är en unik fristad för avkoppling och välbefinnande – mitt i Skåne.

Vårt spa, beläget mitt i den vackra skånska naturen, är en plats där du kan njuta av nuets tystnad och låta dig inspireras av vattnets helande förmåga. Vi har låtit oss inspireras av både nordiska badtraditioner och globala ritualer för att skapa ett spakoncept där omtanke och detaljer går hand i hand för en stillsam upplevelse.

Utforska vårt spam placerat i hjärtat av Skåne, och upplev harmoni och avkoppling på Andrum Spa.

"Ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum."

ÖPPETTIDER

Mån 12-19

Tis-tors 9-19

Fre-lör 9-22

Sön 9-16

Ekologisk hudvård för alla

Hos oss på Andrum Spa tror vi på riktig ekologisk hudvård som framhäver det naturligt vackra inom oss alla och vårdar på djupet för att ge varaktiga resultat. Vi vill hjälpa huden att hjälpa sig själv med djupverkande produkter som vårdar, återfuktar och återställer hudens naturliga skyddsbarriär.

Våra djupverkande hudvårdsprodukter är baserade på naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket som jobbar tillsammans för att lugna, skydda och stärka huden – utan att skada eller störa de naturliga processerna i kroppen eller naturen!

Läs mer om behandlingar på Andrum Spa»

Behandlingar med Maria Åkerberg på Andrum Spa

För ditt sinne

Inomhuspool 35°

Utomhuspool 35°

Hamamsten 40°

Ångrum 55°

Torrbastu 80°

Fotkar

Regndusch

Kneippdusch

Kalldusch

Vågstolar

Yogarum

Lounge på Andrum Spa i Höör, Skåne
peoolsson190121
Bastu på Andrum Spa i Skåne
Fotbad, fotbehandling på Andrum Spa
Utomhusmiljö med bassäng på Andrum Spa i Skåne
Vila på Andrum Spa
Ångbastu på Andrum Spa
Arkitektritat Spa i Skåne, Johan Sundberg

Avkopplande spa mitt i Skåne

Med bara ett par minuters promenad från stationen i Höör når du skånes mest centrala spa. Ända sen 1700-talet har människor valt att mötas i stillheten kring Åkersberg på den skånska landsbygden.

Här finns också Andrum Spa där du möts du av dryga 700m2 av rogivande rymd. Naturmaterial som betong, glas och trä kombineras med en återhållsam färgpalett och varsamt utplacerad belysning. En anläggning med optimala förutsättningar för välmående och avkoppling – såväl inomhus som under bar himmel.

Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn, tiden går långsamt och vi tillåter oss själva att känna att saker. Njutningen ligger i nuet och tystnaden. Boka något av våra spapaket och njut av spa, god mat och skön övernattning, mitt i Skåne.

Bastu på Andrum Spa i Skåne

Från skånska Abbekås i söder till Östersund i norr. Svenska Spahotell har ca 40 kvalitetssäkrade medlemsanläggningar spridda över hela Sverige. Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare -kvalitet.